E-commerce

Al onze relaties en leveranciers bieden wij de mogelijkheid om de lopende producties in ons bedrijf te kunnen volgen. Hiervoor hebben wij onze eigen beveiligde relatieportal opgezet.

Met behulp van een unieke inlognaam en wachtwoord komt u op uw eigen pagina en kunt u uw eigen producties volgen. Ook is het mogelijk om alle historische projecten op te vragen met de daarbij behorende factuurwaarde. Handig als u snel even iets op wilt zoeken. Wenst u een door ons geproduceerd product als gereed product bij ons op voorraad te zetten dan is er ook een mogelijkheid om het voorraadbeheer door Drukkerij Wilco te laten verzorgen en deze te volgen via deze zelfde applicatie.

Indien u geinteresseert bent in deze optie kunt u contact opnemen met uw accountmanager. Hij zal voor de benodigde inlogggevens zorgen en u wegwijs maken in onze applicatie.

Bent u een regelmatige bezoeker van uw eigen portal dan kunt u het adres http://ecommerce.wilco.nl rechtstreeks benaderen zodat u niet via deze website hoeft in te loggen.

Login

Gebruiker
Wachtwoord
Vergeten? Klik hier!